lørdag 23. februar 2013

SURDEIGSBRØD

Jeg ELSKER surdeigsbrød!!!!

Med aioli, manchego og spekeskinke
eller
hjemmelaget, rørt jordbørsyltetøy
eller 
med smør og et "litt over bløtkokt" egg.

Nå skal jeg prøve å lage mitt eget surdeigsbrød!!!

Merker jeg allerede har litt angst, men surdeigsstarteren er i gang og står å surner på kjøkkenet.


Hvetesurdeigsstarter
50 gr hvetemel
50 gr vann

Blandes sammen i et glass som rommer minst 0,5 liter.
Sett på lokk og la det stå varm.

Det skal ristes i glasset hver 12. time i 1,5 dager....
(det er bare å sette på alarm på mobilen)


Kanskje blir det deilig sureigsbrød neste helg???

Her krysses alt som krysses kan for at dette skal gå bra!!!

Ha en strålende lørdag!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar